De-a râsul-plânsul! Un bărbat din Câmpia Turzii a fost înjunghiat în buză de un vecin, pe motiv că sforăie

De-a râsul-plânsul! Un bărbat din Câmpia Turzii a fost înjunghiat în buză de un vecin, pe motiv că sforăie
| Foto: brasovultau.ro

În urmă cu o săptămână, Vasile, un bărbat din Câmpia Turzii în vârstă de 60 de ani, a fost înjunghiat în buză de vecinul care stă deasupra sa, motivul fiind sforăiturile sale care trezesc tot blocul.

„Eu sunt de profesie subinginer electrotehnist și locuiesc într-un bloc din municipiul Câmpia Turzii. Nu am fost căsătorit niciodată și am ca hobby-uri lectura și sportul, în special ciclismul. Însă, marea mea problemă este că sforăi destul de tare și-i deranjez pe vecinii, care, cum mă pun și eu puțin la somn, indiferent de perioada zilei, și încep să bată în țevi și-n calorifere… M-am operat de patru ori până acum: la Sibiu, o dată și de trei ori la clinici particulare și de stat din Cluj-Napoca, apelând la toți doctorii posibili, numai să scap de această cumplită meteahnă.

De altfel, printr-o aplicație, am ajuns să îmi și măsor debitul sonor: nu depășește 25 de decibeli, ceea ce nu e exagerat, cred eu - dar pentru că izolația fonică a blocului meu e destul de precară, cum ațipesc puțin, că vecinii și încep să-mi bată, ca nebunii, în țevi și calorifere!”, a povestit bărbatul, potrivit turdanews.net.

Înainte de agresiune, bărbatul spune că în acea zi i-a întrebat pe vecinii săi de deasupra dacă ei sunt aceia care bat în țevi, iar aceștia s-au fâstâcit, spunând totuși că și ei sunt deranjați de zgomotele din apartamentul său.

“Și în seara aceleiași zile, pe la ora șapte seara, m-am întors de la alimentară - și când am dat să intru în scara blocului, i-am zărit pe cei doi soți de la apartamentul de deasupra mea., parcă mă așteptau. Am dat să trec pe lângă ei, fără să-i salut, când am observant că femeia a încercat să-l împiedice pe bărbatul ei să se arunce la mine… N-a reușit pe deplin și acesta, cu un cuțit pe care-l ținea într-o mână, a reușit să-mi străpungă cu el buza superioară, perforându-mi-o până la dinți… Am dat fuga acasă, am anunțat poliția și i-am așteptat pe oamenii legii.

După ce aceștia au venit, am mers, împreună cu ei la Unitatea de Primire a Urgențelor, de la Spitalul Municipal, unde medicii mi-au oprit sângerarea și mi-au cusut buza străpunsă. Apoi, m-am deplasat la un avocat și am vorbit cu el de o eventual angajare, supărat că poliția era de partea agresorului… Acesta susținea, sus și tare, că m-a înjunghiat pentru că eu am fost cel care i-a atacat soția și i-am strâns-o de gât. Vă dați seama că-i un lucru nereal, femeia n-are urme de agresiune, nimic, și  de aceea plângerea din partea mea o s-o facă avocatul: însă direct la Parchet și nu la Poliție.”, și-a continuat povestea bărbatul agresat.

Dl. Vasile a obținut un certificat medico-legal pentru 8-9 zile de îngrijiri medicale și spune că își va continua demersurile de sancționare a agresorului, pentru că nu este normal să fii înjunghiat pentru că sforăi.

Comenteaza