De-a râsul-plânsul! Tânăr beat, lovit pe trecerea de pietoni de o şoferiţă drogată. S-a întâmplat la Dej

De-a râsul-plânsul! Tânăr beat, lovit pe trecerea de pietoni de o şoferiţă drogată. S-a întâmplat la Dej
| Foto: captură video - dejeanul.ro

Scene hilare au avut loc vineri seară în municipiul Dej. Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital in urma unui accident rutier. El a vrut să traverseze strada pe trecerea pentru pietoni, dar a fost accidentat de o mașină condusă de o șoferiță tot în vârstă de 19 ani. Polițiștii au stabilit că pietonul era băut, iar testarea șoferiței cu aparatul DRUGTEST a indicat rezultat pozitiv.

Evenimentul rutier a avut loc vineri seara pe strada Dobrogeanu Gherea. Conform polițiștilor, o tânără de 19 ani, din municipiul Dej, care se deplasa cu autoturismul spre strada Unirii, a surprins și accidentat un tânăr de 19 ani, din același municipiu, aflat în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni.

În urma testărilor cu aparatul etilotest, tânărului i-a rezultat o concentrație de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condusă la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice, scrie dejeanul.ro.

IPJ Cluj a transmis că „în urma testărilor cu aparatul etilotest, tânărului i-a rezultat o concentrație de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice”.

Comenteaza