David Ciceo, reales președinte al Asociației Aeroporturilor din România

David Ciceo, reales președinte al Asociației Aeroporturilor din România
| Foto: : Facebook: Asociaţia Aeroporturilor din România

Directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, David Ciceo, a fost reales președinte al Asociației Aeroporturilor din România (A.A.R.), cu ocazia ședinței directorilor generali ai aeroporturilor membre A.A.R., care s-a desfășurat la Timișoara, în perioada 12-13 Octombie.

Membrii A.A.R. l-au ales pe David Ciceo în funcția de președinte al asociației pentru un nou mandat de 4 ani.

Realegerea lui David Ciceo reprezintă o recunoaștere a eforturilor și implicării sale în dezvoltarea aviației civile din România. În calitate de președinte al Asociației Aeroporturilor din România, David Ciceo va reprezenta interesele aeroporturilor din România în raport cu instituțiile naționale cât și internaționale din domeniul aviației civile și, împreună cu ceilalți membri ai A.A.R., își propune pentru perioada următoare implementarea a cât mai multor proiecte finanțate din fonduri europene pentru dezvoltarea aeroporturilor și perfecționarea personalului aeroportuar”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Cluj.

În primele 8 luni ale anului 2023 pe aeroporturile din România s-au înregistrat 16.388.070 de pasageri, cu 19 % mai mult decât în aceeași perioadă a anului 2022 și cu 6% mai mult decât în perioada ianuarie-august 2019.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este primul aeroport regional al țării după numărul de pasageri: în 2022 a înregistrat aproximativ 2,7 milioane de pasageri, iar pentru 2023 se estimează că pe Aeroportul Cluj vor fi aproximativ 3 milioane de pasageri.

Comenteaza