Dat jos din avion la Cluj-Napoca, în aplauzele pasagerilor, pentru că a refuzat să poarte mască

Dat jos din avion la Cluj-Napoca, în aplauzele pasagerilor, pentru că a refuzat să poarte mască

Polițiștii de la aeroportul din Cluj-Napoca au dat jos din avion un bărbat care a refuzat să poarte masca de protecție.

S-a întâmplat în seara de 18 octombrie pe o cursă Ryanair spre Londra după ce oamenii au urcat în avion, iar aeronava se pregătea pentru decolare de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj. Dar avionul nu pornea din cauză că un "domn" nu binevoia să poarte masca  de protecţie.

Două stewardese au încercat să determine pasagerul cu pricina să poarte masca de protecţie, dar fără rezultat, aşa că au apelat la poliţişti. Oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l coboare din avionul care pleca spre Londra, în aplauzele pasagerilor.

În contextul pandemiei de COVID-19, purtarea măştii în interiorul aeronavelor este obligatorie. Unii călători spun că anul acesta au mai văzut curse pe aeroportul din Cluj-Napoca, unde anumite persoane care au purtat masca la urcarea în avion, când avionul era în aer şi-au dat-o jos şi au refuzat să o poarte, chiar dacă însoţitorii de zbor le-au atras atenţia de mai multe ori că e obligatorie purtarea măştii în mod corespunzător. 

Adevărul e că în aer nu prea mai au cum să fie daţi jos din avion pasagerii care refuză să respecte regulile, dar măcar la sosire ar putea fi luate măsuri de poliţişti sau de către compania aeriană, spun călătorii deranjaţi de comportamentul iresponsabil al altora. 

loading...
Comenteaza