Daniel Buda, de Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești: „O ocazie de a celebra bogăția și diversitatea gusturilor autentice ale țării noastre”

Daniel Buda, de Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești: „O ocazie de a celebra bogăția și diversitatea gusturilor autentice ale țării noastre”
| Foto: Facebook.com/Daniel Buda

Europarlamentarul clujean îi invită pe români să sărbătorească această zi specială, degustând și apreciind produsele noastre tradiționale mai mult și mai des.

Potrivit eurodeputatului liberal, care este și vicepreședintele Comisiei pentru agricultură și dezvoltare regională (AGRI), consumul de produse românești nu este doar o dovadă de patriotism, ci și de respect față de munca țăranilor și a fermierilor români.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

La mulți ani, România, la mulți ani, cu produse agroalimentare de calitate, de la românii noștri gospodari! Cu bucurie și mândrie, sărbătorim astăzi Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, o ocazie de a celebra bogăția și diversitatea gusturilor autentice ale țării noastre.

Sunt 6 ani de când sărbătorim simbolic această zi și îmi doresc ca în continuare, producătorii locali să se bucure de atenția și sprijinul pe care îl merită! Zi de zi! De-a lungul anilor, am participat de câte ori am putut la târguri, zile de sărbătoare, am vizitat piețele, tocmai pentru a păstra legătura cu producătorii noștri și pentru a reuși pe cât posibil din poziția în care sunt să-i susțin și să aflu de nevoile pe care le au pentru a menține în continuare calitatea ridicată a produselor pe care ni le oferă.

De la delicioasele brânzeturi și lactate, până la fructele și legumele proaspete, mierea de calitate și vinurile premiate, România este renumită pentru producția sa agricolă și gusturile autentice. Fiecare regiune a țării aduce în dar tradiții culinare unice, reflectând pasiunea și priceperea agricultorilor noștri.

Această zi este o oportunitate de a recunoaște eforturile agricultorilor și producătorilor locali care, cu dragoste și devotament, ne asigură hrana de pe masă. Vă invit pe fiecare dintre voi să sărbătorească această zi specială, degustând și apreciind produsele noastre tradiționale mai mult, mai des.

Consumul de produse românești nu este doar o dovadă de patriotism ci și de respect față de munca țăranilor și a fermierilor români precum și o dovadă a grijii față de sănătate!”, a transmis Daniel Buda.

Daniel Buda, de Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești: „O ocazie de a celebra bogăția și diversitatea gusturilor autentice ale țării no

Comenteaza