Da Vinci cu stil în “Pipera Clujului”

Da Vinci cu stil în “Pipera Clujului”
“După Merţanu’ ăla este un loc”, suntem întâmpinaţi în parcarea aproape plină la ora 19.15 a recent finalizatului Da Vinci.

Restaurantul cu specific italian din Bună Ziua a fost inaugurat ieri seară, cu invitaţi de marcă şi o mulţime de prieteni ai proprietarilor, iar de azi se deschide pentru clientelă.

Intr-o atmosferă rafinată, cu muzică clasică, cvartet de coarde, dar şi pian, (două piane mobilează restaurantul şi lounge-ul), cei peste 250 de invitaţi au ciocnit pahare cu şampanie în sala cu oglinzi cu rame stil şi candelabre uriaşe de cristal. Da Vinci a concurat seara trecută cu Salonul de la Geneva, adunând în parcarea cu vedere la strada Bună Ziua cei mai de invidiat bolizi din Cluj.

 

Printre invitaţi s-au numărat Marius Nicoară, Răzvan Rotta, Vasile Vita, Nicu Badiu, Horea Uioreanu, Nicu Constantea, Bela Urasi, Radu Pâslaru, Marcel Marian, Cătălin Condurache, Teodor Pop, Claudiu Sugar, Marius Bejan, Adrian Manolescu, Gabriel Boca, Adrian Griga, Bogdan Petrina, Claudiu Botea, Valentin Moldovan, Tiberiu Bratu şi o serie de mondeni ai Clujului, însoţiţi de tinere graţioase.

 

 Clădirea de 850 mp este realizată pe un teren de un hectar şi dispune pentru organizarea de evenimente de până la 280 de locuri. Interiorul este partiţionat în restaurant, bar, lounge, are o cramă, iar în exterior va fi amenajată terasa cu vedere spre livezile din Polocsay. Investiţia s-a derulat, după un proiect Bogart, printr-o societate deţinută de Septimiu Pop şi Poggiana Gastone.

Comenteaza