Cursuri interactive de medicină de urgență, printr-un proiect manageriat de Raed Arafat

Cursuri interactive de medicină de urgență, printr-un proiect manageriat de Raed Arafat
Arafat a obținut 2,5 milioane de lei pentru a pregăti studenții în medicina de urgență.

1.200 de stundeți de la UMF Cluj și Târgu Mureș vor participa la cursuri interactive de medicină de urgență, ca urmare a unui proiect finanțat din fonduri europene, al cărui manager este Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

”Proiectul este în pregătire de peste doi ani și va avea ca beneficiari cadre didactice și studenți. El are ca obiective îmbunătățirea curiculei de medicină de urgență. Valoarea proiectului este de 2,5 milioane de lei, din care 2,3 sunt fonduri europene”, a declarat Raed Arafat, sâmbătă, la Cluj.

Practic, în cadrul proiuectului, opt cadre didactice ale celor două universități beneficiază de pregătire pedagogică pentru a le preda mai apoi studenților.

”Activitățile proiectului vizează dezvoltarea unui program de perfecționare destinat personalului didactic, dezvoltarea unei biblioteci virtuale care să fie accesate de studenți, dar și dezcoltarea unui sistem de e-learning. Intenția noastră este să ridicăm nivelul de pregătire al studenților în ceea ce privește medicina de urgență”, a spus Arafat.

Comenteaza