News alert Cursa Wizz Air care zbura luni de la Cluj Napoca la Charleroi a lovit o pasăre la decolare

Cursa Wizz Air care zbura luni de la Cluj Napoca la Charleroi a lovit o pasăre la decolare

După o oră de la decolare piloții au luat decizia de a ateriza la Katowice, Polonia.

Avionul Wizz Air care opera luni zborul W63351 Cluj Napoca – Charleroi a aterizat pe aeroportul din Katowice, Polonia, din cauza faptului că la decolare a lovit o pasăre, conform boardingpass.ro.

Zborul a fost operat cu un Airbus A320 înmatriculat HA-LPU la ora 13:50. După o oră de la decolare piloții au luat decizia de a ateriza la Katowice, Polonia. 

La 25 de minute după decizia de aterizare, avionul a ajuns pe aeroportul din sudul Poloniei fără alte incidente. Numărul pasagerilor aflați la bord este necunoscut. Aeroportul din Katowice a confirmat pentru BoardingPass faptul că piloții nu au solicitat asistență după aterizare însă avionul va fi schimbat.

La o oră și jumătate de la aterizare în Katowice, pasagerii zborului W63351 Cluj Napoca – Charleroi au decolat spre destinația finală cu un Airbus A320 înmatriculat HA-LWA.
Sursa: BoardingPass 

Comunicat Wizz Air

"Zborul Wizz Air W6 3351 de la Cluj-Napoca la Bruxelles Charleroi a fost redirectionat la Katowice din motive tehnice. Aeronava a necesitat o verificare neprevazuta ca urmare a impactului cu o pasare survenit pe zborul in curs. Aeronava a aterizat in siguranta si este in curs de verificare. Pentru a reduce intarzierea, compania a trimis o alta aeronava la Katowice, care a decolat la 15:50 ora locala si a sosit la Bruxelles Charleroi la 17:36 ora locala. Wizz Air isi cere scuze pasagerilor pentru orice inconveniente cauzate, dar siguranta pasagerilor si a echipajului este principala prioritate."​

Comenteaza