Foto Cum s-au "îmbogățit" cinci clujeni peste vară? Au furat HÂRTIE IGIENICĂ de 45.000 de euro

Cum s-au "îmbogățit" cinci clujeni peste vară? Au furat HÂRTIE IGIENICĂ de 45.000 de euro

Polițiștii au descins marți dimineața la locuințele a cinci bărbați, bănuiți că ar fi furat din depozitul unei societății comerciale mai mulți paleți cu produse de hârtie în valoare de peste 220.000 de lei.

Marți, 13 decembrie, în jurul orei 06.00 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, cu sprijinul jandarmilor au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele a 5 bărbați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

"Cei în cauză, sunt bănuiți că în perioada 12 iunie a.c. – 8 august a.c., ar fi sustras din depozitul unei societății comerciale, din municipiul Dej, mai mulți paleți cu produse de hârtie în valoare de peste 220.000 de lei.

Cercetările derulate de polițiști au condus la identificarea autorilor, iar la data de 13 decembrie a.c., 4 dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Dej, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Cu ocazia perchezițiilor au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, cercetările fiind continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată", informează IPJ Cluj.

Cum s-au "îmbogățit" cinci clujeni peste vară? Au furat produse din hârtie de 45.000 de euro

Captură de... HÂRTIE IGIENICĂ. Polițiștii clujeni i-au prins pe hoți după o jumătate de an

Captură de... HÂRTIE IGIENICĂ. Polițiștii clujeni i-au prins pe hoți după o jumătate de an

loading...
Comenteaza