Foto Cum s-a produs carambolul din Turda? Patru autovehicule, făcute PRAF / Bărbat, transportat la spital

Cum s-a produs carambolul din Turda? Patru autovehicule, făcute PRAF / Bărbat, transportat la spital
| Foto: isu cluj

Un accident s-a produs, în cursul zilei de joi, pe o stradă din municipiul Turda, unde două camioane și două mașini s-au făcut praf.

Un accident rutier s-a produs, la data de 28 martie, în jurul orei 12.45, pe DN1 – E81, intersecție cu strada Armatei, din municipiul Turda.

"Din cercetările preliminare efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 33 de ani, din județul Sălaj, care conducea un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă) dinspre strada Armatei, ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă), condus pe direcția Aiud spre Cluj-Napoca, de o femeie de 34 de ani, din județul Mureș", a transmis IPJ Cluj.

În urma impactului, ansamblul de vehicule condus de bărbat a fost proiectat într-un autoturism aflat în intersecție. Totodată, un element din caroseria unui camion a ricoșat într-un alt autoturism oprit în intersecție.

Conducătorul autoturismului avariat de camion, în vârstă de 69 de ani, a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Comenteaza