Cum s-a produs accidentul MORTAL de la Jucu. Polițiștii au început manevrele de resuscitare

Cum s-a produs accidentul MORTAL de la Jucu. Polițiștii au început manevrele de resuscitare
| Foto: gherlainfo.ro

Un accident a avut loc duminică seara pe DN1C în comuna Jucu, iar un bărbat de 65 de ani şi-a pierdut viaţa. Poliţiştii clujeni au transmis informaţii despre cum s-a produs accidentul. 

"La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C, în comuna Jucu.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 63 de ani, care circula cu autoturismul pe banda 2 de circulație, pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție, pe banda 1 de circulație, de un tânăr de 25 de ani.

Imediat după eveniment, bărbatul de 63 ar fi intrat intrat în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare de către polițiști. Manevrele au fost continuate de echipajul medical SMURD, însă, din nefericire, în cele din urmă a fost pronunțat decesul acestuia.

În continuare polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și în vederea luării măsurilor legale", a transmis IPJ Cluj duminică seara. 

"Tânărul de 25 de ani a fost testat cu aparatul etiltoest, rezultatul fiind negativ", au mai precizat poliţiştii clujeni în comunicatul de presă emis duminică seara. 

Comenteaza