Foto Cum s-a produs accidentul din Nima. O ambulanță care transporta un pacient a ajuns în șanț

Un accident rutier a avut loc, luni dimineață, între o ambulanță SAJ și un autoturism în satul clujean Nima. 

Eveniment rutier produs pe DN1C, în localitatea Nima, comuna Mintiu Gherlii.

“Din verificările preliminare s-a constatat că o conducătoare auto de 29 de ani, care se deplasa cu autoturismul din direcția municipiului Dej, în momentul în care s-ar fi angajat în efectuarea unui viraj la stânga, ar fi fost acroșată de o ambulanță Saj, condusă în aceeași direcție, care transporta un pacient, aflată în efectuarea unei manevre regulamentare de depășire. În urma coliziunii, ambulanța a fost proiectată în șanț”, a transmis IPJ Cluj.

În urma accidentului, nu au fost transportate persoane la spital. Conducătorii auto urmează să fie testați cu aparatul etilotest.

La fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD, precum și un echipaj SAJ, din cadrul Spitalului Municipal Dej.

“La fața locului, echipajele noastre au găsit un autoturism și o ambulanță avariate, cea din urmă fiind ieșită în afara părții carosabile. Pacientul care era transportat în ambulanța implicată în accident, a fost transferat în ambulanța SAJ, sosită la locul accidentului”, a transmis ISU Cluj. 
 

Comenteaza