Cum s-a produs accidentul din Mureș în care a murit o tânără. O femeie din Cluj a adormit la volan

Cum s-a produs accidentul din Mureș în care a murit o tânără. O femeie din Cluj a adormit la volan
| Foto: ȘtirileProTv

Polițiștii au oferit informații suplimentare legate de accidentul mortal petrecut pe raza localității Trei Sate, județul Mureș. O șoferiță din Cluj a fost implicată. 

O femeie de 58 de ani din județul Cluj, care conducea un autoturism pe direcția Sovata – Bălăușeri, a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un podeț de beton. În urma accidentului au rezultat patru victime, doi adulți și doi copii care au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital.

O tânără de 29 ani, pasager în autoturism, a fost declarată decedată de către echipajul medical de pe elicopterul SMURD, iar femeie care se afla la volan a fost preluată de către echipajul SMURD.

Femeia de 58 de ani, mama pasagerei decedate, ar fi adormit la volan. Pe bancheta din spate erau și doi copii, care au rămas acum fără mamă, potrivit Știrile ProTV

“Conducătoarea auto în vârstă de 58 de ani a dormit la volan, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un podeț de pod. A rezultat rănirea gravă a șoferiței dar și moartea pasagerei. Doi minori au fost răniți ușor”, a transmis Marius Andone, reprezentant serviciul rutier Mureș, conform sursei citate.

Copiii pasagerei decedate, unul de 10 luni și unul de un an și jumătate, se aflau pe bancheta din spate în scaune speciale pentru copii. Mama acestora, care se află lângă copii în spate, nu purta centura de siguranță.  

Comenteaza