Foto Cum e cu reducerea de 50 de bani la pompă? Păcăleală la o benzinărie din Cluj

Cum e cu reducerea de 50 de bani la pompă? Păcăleală la o benzinărie din Cluj
Cum e cu reducerea de 50 de bani la pompă? Oamenii spun că sunt benzinării în Cluj care nu oferă reducerea
Cum e cu reducerea de 50 de bani la pompă? Oamenii spun că sunt benzinării în Cluj care nu oferă reducerea
Cum e cu reducerea de 50 de bani la pompă? Oamenii spun că sunt benzinării în Cluj care nu oferă reducerea

Un cititor al ZIUA de CLUJ ne-a trimis pe numărul de WhatsApp al redacţiei experienţa pe care a avut-o la o pompă de benzină din judeţul Cluj, unde vânzătorii nu i-au aplicat reducerea de 50 de bani la litrul de motorină pe care statul român a spus că o oferă. 

Comercianţii de combustibil din ţară se încurcă în lege, iar aceasta se traduce în bani luaţi din buzunarele şoferilor. Un şofer care a alimentat la o benzinărie din Cluj ne scrie cum s-a trezit cu preţul întreg achitat, iar reducerea de 50 de bani pe care şi-a asumat-o statul român nu era niciunde. 

"Bună ziua. Voiam numai să vă informez că benzinăria OMV din Luna de Sus ( E60) drumul de la Cluj la Oradea nu dă reducerea de 50 de bani la motorină aşa cum cere legea.

Am alimentat astazi (3 iulie 2022 - n.red), ataşez bonul ca dovadă, şi deşi erau afişe că reducerea se face la casă, după ce am achitat am observat că bineînţeles reducerea nu a fost acordată. M-am intors sa le spun şi răspunsul a fost “aţi plătit cu card de euro de asta”.

Le-am explicat că indiferent de modul de plată, pe bon ar fi trebuit să apară reducerea şi suma totală ar fi trebuit să fie mai mică (matematica elementară: când scazi ceva îţi rămâne mai puţin).

A venit o altă persoană şi apoi cineva din spate de la birouri care mi-a spus că procedura de stornare este una complicată şi că preferă să îmi dea bani cash fără nicio dovadă că mi-au dat diferenţa.

Acum mă întreb câte persoane verifică dacă li se face reducerea? Şi de ce nu se face stornarea legal prin înapoierea diferenţei pe card asumându-şi greşeala făcută?", ne scrie cel care se simte furat la pompă, nu ajutat de legea dată de statul român care îi asigură grandioasa reducere de 50 de bani la pompă la fiecare litru de combustibil. 

Comenteaza