Video Cum arată Vinerea Verde la Cluj. "Asa e și în Londra, însă acolo lumea circulă cu ele, la noi toți îs domni și circulă cu mașina ... "

Cum arată Vinerea Verde la Cluj. "Asa e și în Londra, însă acolo lumea circulă cu ele, la noi toți îs domni și circulă cu mașina ... "
| Foto: captura video

La Cluj-Napoca e Vinerea Verde, ceea ce înseamnă că astăzi clujenii pot circula gratuit cu transportul în comun din oraş

Un șofer aflat în trafic, care a postat pe Facebook o filmare în care se vede un șir interminabil de autobuze și troleibuze pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, se întreabă dacă "Mai sunt autobuze în garaj?"

Clujenii i-au răspuns: "E vinerea verde, le-au scos pe toate că să facă față la valul de călători" / "vai, vai...mai repede ajungi pe jos dintr-un capăt în altul al orașului" / "Asa e și în Londra, insa acolo lumea circula cu ele, la noi toți îs domni și circula cu mașina... Acolo nu vezi atâtea mașini în centrul orașului" / "4 din 5 cu zero pasageri..." / "Normal ca-s goale, va place sa stați in mașina blocați, in loc sa mergeți cu autobuzul! Dar no, mândria și prostia, se plătesc!".

Sub sloganul "STOP! Azi mașina stă pe loc!", Primăria Cluj-Napoca şi Compania de Transport Public Cluj-Napoca, au implementat, începând cu data de 18.06.2021, proiectul Vinerea Verde, oefrind transport gratuit pe toată durata zilelor de vineri, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 

 

Comenteaza