Jeleul care a provocat moartea elevei de 14 ani din Cluj este uriaş, foarte ieftin şi foarte popular între copii

Jeleul care a provocat moartea elevei de 14 ani din Cluj este uriaş, foarte ieftin şi foarte popular între copii

Jeleul care a provocat moartea unei eleve de 14 ani din judeţul Cluj este un desert popular în rândul copiilor. Acesta are forma unui ochi și dimensiunea unei mingi de ping-pong. 

Copila de doar 14 din Cluj care s-a înecat cu un jeleu ani nu a mai putut fi salvată. Copila a încetat din viață marți, la spital, unde era menținută în viață cu ajutorul aparatelor de aproape o săptămână.

S-a aflat cum arată jeleul cu care copila s-a înecat. Are dimensiunea cât a unei mungi de ping-pong, iar pe ambalaj nu există o limită de vârstă de la care ar putea fi consumat. 

„Acesta este tipul de jeleu cu care fetița de 14 ani din județul Cluj s-a înecat la școală și a murit după aproape o săptămână în care a fost în comă. Are dimensiunea unei mingi de ping pong. Pe ambalaj nu există o limită de vârstă de la care ar putea fi consumat.

Aceste jeleuri, spun oamenii din zonă, ar fi la modă printre copii. Le puteau cumpăra chiar de la magazinul de lângă școală și costau în jur de doi lei.

Ulterior au fost aruncate la gunoi. Cel puțin din magazinul de lângă școală. Cei care le aveau pe raft nu au nici o vină”, a scris pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Răzvan Dan, corespondent al Pro TV, citat de ziare.com. 

Fata, elevă la Școala Gimnazială din Geaca, a fost internată pe secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca, unde a fost dusă de urgență cu un elicopter SMURD, după ce s-a înecat cu un jeleu, miercurea trecută, pe 26 aprilie, în timp ce se afla la școală.

La distanţă de aproape o săptămână în care medicii au încercat să o salveze, copilei care se afla în comă, i-au cedat organele, iar apoi s-a stins din viaţă.

Comenteaza