Cum arată declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator, pentru circulația după ora 20:00/ DESCARCĂ formularele

Cum arată declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator, pentru circulația după ora 20:00/ DESCARCĂ formularele

Noile restricții prevăd că, în localitățile unde rata de infectare e de peste 4 la mia de locuitori, circulația va fi permisă doar până la ora 20.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, iar unde depășește 7,4 la mia de locuitori, măsurile vor fi valabile şi în timpul săptămânii.

S-a publicat modelul declarației pe propria răspundere și cea de la angajator, necesare odată cu intrarea în vigoare a noilor restricții privind interzicerea circulației pe timp de noapte după ora 20:00 în localitățile care depășesc rata de incidență de 4 cazuri la 1.000 de locuitori (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 cazuri la 1.000 de locuitori (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii). Rămâne, în rest, în vigoare restricția pentru intervalul 22.00 - 05.00.

Astfel, persoanele care trebuie să se deplaseze în intervalele în care e interzisă circulația trebuie să completeze o declarație pe proprie răspundere. Declarația poate fi scrisă și de mână, dar urmând modelul oficial. Modelul declarației pe propria răspundere poate fi descărcat de AICI, iar adeverința de la angajator, de AICI.

Comenteaza