Live Culisele Jazz in the Park 2019

Culisele Jazz in the Park 2019

Alin Vaida, fondatorul festivalului Jazz in the Park, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE, de vineri, moderată de jurnalista Anca Mureșan. 

Emisiunea poate fi urmărită LIVE, mai jos și pe pagina de Facebook ZIUA de CLUJ, începând cu ora 13.00. 

Line-up final Jazz in the Park 2019

Organizatorii festivalului Jazz in the Park au finalizat lineup-ul ediției din acest an, iar odată cu asta și programul festivalului care va avea loc în 4-7 iulie 2019, în Parcul Central din Cluj-Napoca. LINE-UP AICI! 

‘’Privind acum la lineup-ul complet, sunt foarte entuziasmat de ediția aceasta de festival. Am reușit să avem tot ce ne-am propus în materie de nume și varietate muzicală. Ultimele confirmări din festival sunt toate niște suprize foarte plăcute: ce am reușit să selectăm din concurs e foarte calitativ și numele noi adăugate vor completa onorabil lista din acest an. Să vă așteptați la o ediție foarte amuzantă, foarte energică, cu multă muzică puternică. E de dans și de stat în picioare’’, a declarat Alin Vaida, directorul festivalului Jazz in the Park.

Toate concertele din cadrul festivalului sunt gratuite. Publicul are posibilitatea să susțină însă festivalul și proiectele sale culturale și sociale prin Fondul Jazz in the Park. Anul acesta, banii strânși din achiziționarea biletelor neobligatorii vor merge în sprijinul a trei proiecte culturale: voucherul cultural inițiat de Centrul Cultural Clujean, Terapie prin Artă by Create. Art. Enjoy și Drama 5 – Reactor de creație și experiment.  

Comenteaza