Foto Cu mielul pe aeroportul din Cluj. Ce avea în bagajul de cală o femeie care zbura în Italia

Cu mielul pe aeroportul din Cluj. Ce avea în bagajul de cală o femeie care zbura în Italia
Cu mielul pe aeroportul din Cluj. Ce avea în bagajul de cală o femeie care zbura în Italia
Probleme la îmbarcare pentru o femeie pe aeroportul din Cluj. Avea valiza burdușită cu carne de miel, fasole și cârnați

O femeie a avut probleme la îmbarcare pe aeroportul din Cluj, după ce bagajul ei cântarea nu mai puțin de 42 de kilograme, cu 12 mai mult decât avea voie.

Surpriza vineri la check-in pe Aeroportul Cluj! Bagajul unei femei cantarea nu mai putin de 42 de kilograme, cu 12 mai mult decat avea voie. Geamantanul urias era plin pana la refuz cu un miel transat, drob, slanina, carne de porc, fasole si carnati. Conform Dejeanul.ro, femeia a fost nevoita sa renunte la o parte din toate aceste produse, pentru ca erau mult prea grele. Ca ea au fost multi altii, dar niciunul nu a incalcat legea.

Femeia este din judetul Harghita, dar impreuna cu toata familia s-a stabilit la Bergamo de mai bine de 20 de ani. A venit in tara pentru doar cateva zile, iar la intoarcere și-a umplut geamantanul cu bunătăți traditionale cerute de cei ramasi in Italia. Conform legislatiei acutale, avem voie sa transportam cu avionul produse de origine animala, dar nu in canitati exagerate. Acestea trebuie sa fie ambalate corespunzator si in mod obligatoriu puse in bagajul de cala.

Comenteaza