Criminalul din Timişoara a plecat din Cluj ca să se răzbune pe fosta concubină. Este recidivist

Criminalul din Timişoara a plecat din Cluj ca să se răzbune pe fosta concubină. Este recidivist

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore şi continuarea urmăririi penale faţă de bărbatul care a ucis o femeie, în Timişoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu premeditare, comis în stare de recidivă.

Procurori din Parchetul Timiş au declarat că recidiva se referă la faptul că bărbatul mai avea în sarcină o condamnare pentru viol. Acesta a venit din Cluj pentru a se răzbuna pe fosta lui concubină, care voia să se despartă de el.

"În după-amiaza zilei de 16 aprilie, în jurul orei 16.35, în timp ce se afla în faţa locuinţei fostei sale concubine din municipiul Timişoara, i-a aplicat acesteia cinci lovituri de cuţit în spate în regiunea scapulară stângă, în hemitoracele stâng şi în zona cervicală, leziuni traumatice grave ce au condus la decesul victimei. S-a reţinut, de asemenea, că suspectul a premeditat fapta, venind în cursul dimineţii din Cluj, s-a înarmat cu un cuţit, după care a urmărit victimă pe parcursul mai multor ore la serviciu, pândind-o apoi în apropierea locuinţei sale", a declarat presei prim-procuror al Parchetului de pe lângă tribunalul Timiş, Mihaela Pop, pentru Agerpres.ro. 

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, cercetările continuând în cauză în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept. AGERPRES/(AS - autor: Otilia Halunga, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

Comenteaza