Crater uriaș în asfalt la Cluj: "Mâine merg să plantez un pom acolo!" / "Ieri am luat-o din plin. Am simțit cum divorțează telescoapele de mașină..."

Crater uriaș în asfalt la Cluj: "Mâine merg să plantez un pom acolo!" / "Ieri am luat-o din plin. Am simțit cum divorțează telescoapele de mașină..."
| Foto: Facebook - Info Trafic jud. Cluj

O groapă uriaşă s-a căscat în asfalt. Mai exact, cei care fac sensul giratoriu la VIVO trebuie să fie extrem de atenţi să nu fie înghiţiţi cu totul de craterul din mijlocul drumului.

"Mare grijă la groapă, destul de adâncă!! Sens giratoriu VIVO", a postat un şofer pe pagina de Facebook Info Trafic jud. Cluj. 

De altfel nu e singurul şofer care a dat de groapa respectivă. Mai mulţi şoferi scriu lângă fotografie că au luat în plin craterul respectiv, iar alţii se miră de ce poliţiştii clujeni stau la dat amenzi în zona parcării centrului comercial VIVO şi nu au baiul gropii care arată ca după un bombardament.

Oamenii mai scriu că de fapt groapa aceea arată lipsa de interes a celor care ar trebui să intervină deoarece s-a căscat de cau multişor. Iar între timp a făcut pui, adică au apărut mai multe gropi în zonă. 

"Cică "destul" de adancă... omule, ăla e crater!!! Extraordinar cum a apucat să se facă aşa adâncă."
"Mâine merg să plantez un pom acolo! Azi am simţit-o şi eu când am trecut pe acolo."
"Hai că vin să te ajut. Ieri am luat-o din plin. Am simțit cum divorțează telescoapele de mașină cu tot cu punte și roți."
"Acolo îți pierzi direct relantiu' / şi mai multe nu numai relantiul"
"Ai dat acolo, ai rămas fără baie de ulei."
"Rușine Vivo!!!!"
"Se pot face scufundări."
"Bine că e poliţia acolo să dea amenzi!"
"Ala e noul strand din cluj?"
"Dezinteres total! Groapa aceea este acolo demult. Trist."
"Au apărut mai multe."
"Dacă te apleci un pic mai mult, poți sa vezi centrul Pământului.", au scris alţi şoferi lângă postarea cu respectivă de pe grupul de Facebook

Comenteaza