COVID-19 / Un transport cu 20.000 măști de protecție a ajuns la Cluj

COVID-19 / Un transport cu 20.000 măști de protecție a ajuns la Cluj

Cele aproximativ 20.000 de măști urmează a fi distribuite către unitățile medicale și instituțiile implicate în prevenirea răspândirii COVID-19 de pe raza județului Cluj.

Cele aproximativ 20.000 măști FFP2 au fost obținute din surse publice și private și vor fi distribuite în județ unităților medicale și instituțiile implicate în lupta de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Potrivit Prefecturii Cluj, în ultimele 24 de ore, în domeniul situațiilor de urgență au fost implicate 23 de cadre ale ISU Cluj în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, precum și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției. De asemenea, a fost asigurat transportul pentru 9 clujeni, în condiții de izolare biologică, cu mijloace de transport SMURD, spre locurile de carantină sau către unitățile spitalicești.

În acest moment avem 507 persoane în carantină, 4.759 persoane se află în autoizolare la domiciliu, iar 142 persoane au ieșit din carantină. 

Comenteaza