Corp nou de clădire pentru Şcoala Emil Isac

Corp nou de clădire pentru Şcoala Emil Isac
Şcoala Emil Isac a fost extinsă cu un corp de clădire nou.

Şcoala "Emil Isac" a fost extinsă cu un corp de clădire nou. "Mă bucur că pot astăzi să vă prezint materializarea unei promisiuni pe care am făcut-o clujenilor din zonă cu ocazia întâlnirilor din anii trecuţi", a spus Apostu.

Primarul a mai precizat că investiţia realizată permite ca, o dată cu modificările aduse de noua lege a educaţiei, prin trecerea grupelor pregătitoare şi a claselor a noua în administrarea şcolilor generale, Şcoala Emil Isac să aibă suficient spaţiu pentru toate clasele, fără a trebui să renunţe la laboratoare şi cabinete.

"Putem anticipa chiar o creştere a numărului de cereri pentru această şcoală în viitor, date fiind condiţiile de excepţie pe care le oferă pentru studiu", a menţionat Sorin Apostu.

Construcţia dispune de demisol, parter şi etaj şi cuprinde o sală profesorală cu grup sanitar, laborator de fizică şi chimie, încăpere pentru reactivi, laborator de
biologie, grupuri sanitare elevi, 10 săli de clasă şi centrală termică proprie.

În zilele următoare primăria va finaliza şi lucrările de exterior - amenajarea gazonului şi plantarea a 60 de arbuşti tuia.

Valoarea lucrărilor la noul corp al şcolii a fost de 2.832.038 lei, bani proveniţi de la bugetul local şi de la cel de stat.

 

Comenteaza