Copilul lovit de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni, transferat de urgență la spital în Cluj-Napoca

Copilul lovit de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni, transferat de urgență la spital în Cluj-Napoca

Minorul de 12 ani accidentat, joi, de o maşină de poliţie condusă de un tânăr din Cluj, pe o trecere pentru pietoni a fost transferat la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Accidentul s-a produs, în cursul zilei de joi, pe o trecere pentru pietoni în comuna bistriţeană Şieu-Măgheruş. Copilul a suferit multiple fracturi şi un hematom masiv la piciorul drept.

"La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adus astăzi un minor în vârstă de 12 ani, victimă a unui accident rutier petrecut în localitatea Şieu-Măgheruş, prezentând multiple fracturi şi un hematom masiv la piciorul drept, precum şi escoriaţii la piciorul stâng. După evaluare şi stabilizare în urgenţă, băiatul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale de specialitate'', informează purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, conform Agerpres.

Autospeciala implicată în accident a fost condusă de un tânăr din municipiul Dej.

"Din primele date, o autospecială de poliţie din alt judeţ ar fi acroşat un minor, de 12 ani, din Şieu-Măgheruş, care s-ar fi angajat în traversarea străzii. În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, din Dej, a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul", a precizat IPJ Bistrița.

Comenteaza