Copilul accidentat de un TIR la Câţcău, în comă la UPU

Copilul accidentat de un TIR la Câţcău, în comă la UPU
Copilul de 10 ani, accidentat azi dimineaţă în Câţcău, a fost adus la UPU Cluj-Napoca. Conform medicilor, micuţul prezintă politraumatisme.

"Copilul a fost intubat şi acum se află în operaţie la UPU Pediatrie la Cluj", a explicat Horia Simu, directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj.

Potrivit medicilor, starea copilului este una gravă. Accidentul s-a petrecut în jurul prânzului, în localitatea clujeană Câţcău. Cauciucul de la roata unui TIR încărcat cu lemne a explodat, iar autotrenul a intrat într-o casă. Înainte de a părăsi carosabilul, autotrenul a acroşat micuţul de 10 ani.

"Copilul de 10 ani a ajuns cu un traumatism cranian de o gravitate medie la UPU. A fost conştient când a fost preluat, dar i s-a indus o comă medicamentoasă pentru a fi mai liniştit pe parcursul transportului. În urma investigaţiilor s-a stabilit că a suferit şi un traumatism abdominal, fără fractură de splină sau ficat. Este într-o stare stabilă", a explicat purtătorul de cuvânt al UPU Cluj, Călin Lazăr.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Comenteaza