Copil, dispărut de duminică de acasă

Copil, dispărut de duminică de acasă
Un băiat de 14 ani, din localitatea Orman, comuna Iclod, este dat dispărut de duminică. Ionuţ Andrei Rus a plecat cu bicicleta de-acasă, după o ceartă cu tatăl său.

Dispariţia băiatului a fost anunţată de familie la sediul Poliţiei din comună, fiind sesizată şi la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj. „A fost făcută o sesizare la Secţia 6 Poliţie Rurală Gherla. E vorba de o plecare voluntară", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Sidonia Purdea.

Ionuţ Andrei Rus are 14 ani, 1,65 m înălţime, păr blond şi era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans, albaştri, bluză de trening albastră şi era încălţat cu pantofi sport, albi. „Duminică seara, pe la ora 19, a plecat de-acasă cu bicicleta după ce s-a certat cu tatăl său. Mama lui, respectiv sora mea, m-a sunat să-mi spună că Ionuţ le-a zis că vine la mine, la Cluj. Nepotul meu nu a venit niciodată singur la Cluj şi nici nu a mai plecat până acum de acasă. Nu a ajuns la mine şi nu e de găsit de atunci", a spus Ştefan Berciu, unchiul copilului, cu lacrimi în ochi.

Rudele lui Ionuţ Andrei Rus îi roagă pe cei care l-ar putea întâlni pe băiat să anunţe Poliţia.

UPDATE ora 20.50:

Băiatul a fost găsit dormind lângă bicicleta lui în Cluj-Napoca. Este teafăr şi a fost dus acasă, la familia lui. Pe această cale le mulţumim tuturor celor care s-au implicat în căutarea băiatului.

Etichete
Comenteaza