Copil de şase ani lovit de un taximetrist pe trecerea de pietoni, în Mănăştur VIDEO

Copil de şase ani lovit de un taximetrist pe trecerea de pietoni, în Mănăştur VIDEO
Un copil de şase ani a fost lovit pe trecerea de pietoni, în cartierul Mănăştur, în urmă cu o jumătate de oră.

Copilul traversa strada pe trecerea de pietoni din vecinătatea supermarket-ului Kaufland însoţit de mătuşa sa şi de o altă femeie. "În fiecare zi mă aştept la accidente pe trecerea asta de pietoni", spune o martoră a accidentului, care locuieşte în vecinătate.


Unchiul copilului, Marius Palcu (23 ani), spune că şi femeile ar fi fost lovite de maşină dacă erau în imediata apropiere a copilului. 

"Mă aştept la accidente de trei ori pe zi, pe trecerea asta de pietoni", spune Corina Mureşan, care locuieşte în vecinătate şi care spune că băiatul traversa strada în fugă. "Este aglomeraţie, mai ales seara, oamenii vin la cumpărături. Copilul alerga", a spus ea.


Taximetristul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, care a relevat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Întrebat despre circumstanţele în care a produs accidentul, acesta a refuzat să răspundă.


Trecerea de pietoni este marcată cu panouri, însă şoferii spun că este nevoie şi de o presemnalizare. "Nu poţi să observi semnul, mai ales dacă eşti în viteză", a spus unul dintre ei.

 


Comenteaza