Copil de doar doi ani mort în incendiu

Copil de doar doi ani mort în incendiu
Un copil de doar doi ani a murit ieri într-un incendiu produs într-o casă din Morlaca. Paramedicii ajunşi la faţa locului nu au putut face nimic decât să constate decesul micuţului, chiar dacă au chemat în ajutor şi medici din Cluj-Napoca.

La incendiul din Morlaca, de aseară de la ora 18, s-a deplasat şi un echipaj SMURD de la huedin cu paramedici. Când au ajuns la locul eveniemntului, aceştia au evaluat copilul intoxicat şi au cerut în ajutor un echipaj cu medic din Mănăştur. Medicul din Cluj-Napoca a susţinut şi el manevrele de resuscitare, dar fără succes pentru copil.

Cauza decesului este intoxicarea cu monoxid de carbon. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, incendiul a fost cauzat de o improvizaţie electrică ce alimenta un reşou. "Un cablu, care alimenta, s-a supraîncălzit şi a aprins o parte din materialul plastic din frigider, care a degajat fumul", a explicat el.

Poliţia efectuează cercetări pentru a evalua dacă se constituie vreo infracţiune, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Alma Brehariu.

Comenteaza