Control judiciar pentru șoferul de 20 de ani care a făcut prăpăd la intrare în Florești. Nu avea permis

Control judiciar pentru șoferul de 20 de ani care a făcut prăpăd la intrare în Florești. Nu avea permis

Şoferul vinovat de producerea accidentului în lanț de la intrare în comuna Florești, din care a rezultat rănirea a trei persoane, a scăpat cu control judiciar. 

Tânărul de 20 ani, din comuna Bratca, județul Bihor, autor al accidentului rutier din 7 decembrie, produs pe DN1-E60, în Florești, din care a rezultat rănirea a trei persoane (două grav, una ușor) și avarierea a trei autovehicule, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Ulterior a fost prezentat în fața magistraților, care au dispus cercetarea acestuia sub control judiciar, pentru următoarele două luni. Accidentul a fost provocat de tânărul care conducea cu viteză şi care nu avea permis de conducere. El a lovit două maşini conduse regulamentar de şoferi din Cluj-Napoca.

Poliţia Cluj a transmis că accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă uşoară la dreapta, unde şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe sensul opus, unde a lovit un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca.

Ulterior, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat în alt autoturism condus pe banda 1 a sensului de mers Cluj-Napoca - Floreşti, de un bărbat, tot de 44 de ani, din municipiu.

Comenteaza