Continuă pierderile în rândul invadatorilor. Alţi doi generali ruşi au fost ucişi în Ucraina

Continuă pierderile în rândul invadatorilor. Alţi doi generali ruşi au fost ucişi în Ucraina
| Foto: aa.com.tr

Doi generali ruşi au fost ucişi, iar un al treilea rănit în urma atacului lansat sâmbătă de către forţele ucrainene asupra punctului avansat de comandă al Armatei a 49-a, situat la mică distanţă de linia frontului din regiunea Herson, potrivit media ucrainene Focus.ua şi Novoe Vremia.

Un anunţ în acest sens a fost făcut de Serviciul de informaţii al Ministerului ucrainean al Apărării (GUR).

"Rezultatul loviturii: punctul de comandă al Armatei a 49-a a fost distrus, doi generali ai ocupanţilor au fost lichidaţi, unul este grav rănit şi evacuat în stare critică", se menţionează într-un comunicat al GUR, care nu oferă detalii despre identitatea celor doi generali ucişi.

Astfel, bilanţul generalilor ruşi ucişi de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina se ridică la zece, conform părţii ucrainene. Rusia a confirmat până în prezent decesul doar a doi generali - comandantul adjunct al Armatei a 41-a de infanterie, Andrei Suhoveţki, şi comandantul adjunct al Armatei a 8-a, Vladimir Frolov.

Potrivit Statului Major al Forţelor armate ucrainene, de la începutul invaziei în Ucraina, Rusia a pierdut peste 21.600 de militari, notează publicaţia ucraineană Novoe Vremia

Comenteaza