Video Foto “Constantine, Constantine”. Petrecere cu Dimitri Vegas & Like Mike

“Constantine, Constantine”. Petrecere cu Dimitri Vegas & Like Mike
Untold 2018

Muzică populară românească, legenda trance în Parcul Central: încă o noapte spectaculoasă, la Untold.

DJ-ii greco-belgieni Dimitri Vegas & Like Mike le-au făcut o surpriză fanilor şi au mixat şi piesa populară românească “Constantine, Constantine”. Publicul a fost uimit, dar a reacționat imediat și i-a aclamat pe muzicienii veniți la Untold pentru a patra oară. Dintre toți DJ-ii care au mixat la Cluj, Dimitri Vegas & Like Mike sunt cei mai bine clasați în topul DJmag.com, pe poziția a doua, în urma lui Marin Garrix, absent anul acesta de la festivalul clujean.


O asistență uriașă i-a așteptat, sâmbătă seara, pe britanicii de la The Prodigy. În primele rânduri, tinerii scandau ”Prodigy, Prodigy”; când au urcat pe scenă, s-a declanșat delirul. Artiștii au venit în România pentru a opta oară. În 2015, au urcat și pe scena de la Electric Castle. Britanicii i-au entuziasmat pe cei prezenți, în special pe pasionații muzicii rave.

“Constantine, Constantine”. Petrecere cu Dimitri Vegas & Like Mike

Ei au anunțat recent că își vor lansa și al şaptelea album de studio, după o pauză de trei ani. "No Tourists" va apărea în 2 noiembrie, potrivit site-ului oficial, și va fi, de fapt, o continuare a albumului "The Day is My Enemy", lansat în 2015.


În noaptea de sâmbătă spre duminică au mai mixat DJ-ii Danny Avila, Alesso și mai cu seamă Steve Aoki. Muzicianul cu origini japoneze, aflat pe locul al nouălea în topul DJmag, a promis de anul trecut că se va întoarce la Untold. Și, iată, a făcut-o, ”închizând” noaptea la scena principală.


A existat și un show-eveniment la scena trance. ATB, o legendă a muzicii trance, a mixat în fața clădirii Casino. În timpul prestației sale, centrul de greutate al Untold s-a mutat în Parcul Central.

“Constantine, Constantine”. Petrecere cu Dimitri Vegas & Like Mike

ATB s-a întors la Cluj cu ocazia Untold 2018; el fusese unul dintre headlineri la prima ediție a festivalului din inima Transilvaniei.

Comenteaza