Congres de medicină la Cluj, cu 50 de specialişti din SUA; Anglia, Italia şi Germania

Congres de medicină la Cluj, cu 50 de specialişti din SUA; Anglia, Italia şi Germania
Congres de medicină perinatală la Cluj, cu 50 de specialişti, organizat de fostul prefect Florin Stamatian, cunoscut medic ginecolog.

 

Stamatian e preşedintele Asociaţiei Române de Medicină Perinatală şi organizează în 24 şi 25 mai, la Cluj, al zecelea congres de medicină de specialitate, pe tema tehnicilor exploratorii şi invazive în medicină perinatală.

Congresul de Medicină Perinatala va reuni timp de două  zile la Cluj-Napoca peste 50 de invitați, specialiști din domeniul obstetrică-ginecologie și neonatologie din România, dar și din Statele Unite ale Americii, Japonia, Marea Britanie, Danemarca, Italia, Grecia, Serbia, Croația, Muntenegru, Austria, Germania, Elveția, Turcia, și Polonia.

La lucrări vor participa și reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății, președintele Federației Internaționale de  Obstetrică Ginecologie, prof. dr. Chittaranjan Narahari Purandare (India), președintele Colegiului Regal de Obstetrică și Ginecologie din Marea Britanie, prof.dr. Anthony Falconer, dar și vicepreședintele Academiei Internaționale de Medicină Perinatala și co-director al Școlii "Ian Donald", prof.dr. Frank Chervenak (SUA).

Comenteaza