CONCURS FULGER pentru o invitație dublă la România vs Galatasaray de pe Cluj Arena

CONCURS FULGER pentru o invitație dublă la România vs Galatasaray de pe Cluj Arena

Sports Festival a lansat un concurs pe pagina de Facebook, iar participanţii mai au timp până vineri, 2 iunie, ora 10 să intre în competiţie. 

"Concurs fulger! Lasă-ne o recenzie cu cu poze, aici pe Facebook, despre cum a fost prima ta zi de SportsFestival și câștigă o invitație dublă la Romania vs Galatasaray | Match of The Legends @ Sports Festival 2023", au transmis organizatorii Sports Festival.  

Cele mai frumoase 30 de recenzii postate până vineri, 2 iunie, la ora 10:00 vor fi declarate câștigătoare, iar invitațiile vor putea fi ridicate tot vineri, de la casa de bilete Cluj Arena, scriu cei de la Sports Festival. Câștigătorii prin comentariu la recenzie vor fi anunţaţi până la ora 11:00.

Cea de-a patra ediție a Sports Festival a început la Cluj-Napoca, joi, 1 iunie, la ora 10.00. Cel mai mare eveniment multi-sport din România aduce în oraş, în perioada 1 - 4 iunie, inițiere în peste 25 de sporturi, provocare pe traseul Survivor România, super campioni față în față cu fanii, la Sports Talks, un masterclass dedicat profesioniștilor, crosul Supereroilor, competiții, parada cluburilor sportive, demonstrativul de fotbal al anului, All Stars Romania vs. Galatasaray Legends, concerte și multă distracție. 

Galatasaray Legends vin la Cluj pentru o înfruntare cu cei mai buni jucători de fotbal ai Naționalei României (1995-2023). Meciul demonstrativ se va juca vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, în ce-a de-a doua zi a celui mai mare festival dedicat sportului din România.

”Pentru mine este întotdeauna o bucurie să joc fotbal, să fiu în teren alături jucătorii celor două mari echipe, a României și Galatasaray Istanbul, unde m-am simțit întotdeauna ca acasă, înseamnă un moment cu totul special și abia aștept să îl împărtășesc cu fanii fotbalului din România”, a declarat Gheorghe Hagi. 

Comenteaza