Concurs de discursuri în pub

Concurs de discursuri în pub
Primul concurs de discursuri din Cluj are loc în această seară, în organizarea clubului Toastmasters Cluj, în Irish&Music Pub.

"Concursurile oferă oratorului oportunitatea de a câştiga experienţă, iar publicului oportunitatea de a învăţa observând vorbitori experimentaţi", spun reprezentanţii clubului. Câștigătorii concursului vor participa în perioada 14-15 mai 2011 la Concursul Naţional de Discursuri, în cadrul Clubului Timișoara Toastmasters.

Concursul începe la ora 19 cu prezentarea juriului, un concurs de evaluări, unul de discursuri pregătite şi altul de discursuri improvizate, cu deliberarea juriului şi anunţarea câştigătorilor. În total, două ore.


Juriul este format dintr-un profesor de limba şi literatura română, Crina Paşca, actorul teatrului naţional "Lucian Blaga" Petre Băcioiu, directorul general al Aegon Life România Silvia Sârb, de trainerul Adrian Rusu de la DeKlausen, conferenţiarul Ioan Radu Peter de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Mihnea Stoica - membru Napoca Forum şi Ștefan Irimia - președinte al asociaţiei Media Kinder România.

Comenteaza