Concurs canin la mall-ul din Floreşti

Concurs canin la mall-ul din Floreşti
Patrupezii clujeni adoptaţi vor concura sâmbătă pentru titlurile de: cel mai frumos, cel mai cuminte, cel mai isteţ, cel mai afectuos şi cel mai senior dintre căţeii adoptaţi, în cadrul unui concurs de specialitate organizat la Polus Center.

Evenimentul se adresează şi copiiilor care vor avea ocazia să înveţe cele mai importante aspecte legate de animalele de companie: modul cum trebuie să se apropie de un câine, cunoaşterea atitudinii unui câine în diferite situaţii şi responsabilităţile ce vin odată cu un animal de companie. De asemenea, la eveniment vor participa şi dresorii de la D.C. Security - Divizia Canină, care vor face demonstraţii de dresaj, vor învăţa căţeii comenzile elementare şi vor răspunde întrebărilor privind educaţia canină. Concursul va avea loc între orele 10:00 şi 18:00 şi face parte din Campania Educativă 2012: "Fii om!".

(D.E.)

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza