Concert Tiger Lillies la Continental, mâine în cadrul TIFF. Vezi recomandările zilei de luni

Concert Tiger Lillies la Continental, mâine în cadrul TIFF. Vezi recomandările zilei de luni
Formaţia britanică Tigger Lillies concertează mâine, luni, de la ora 21.30, la hotelul Continental, în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

"The Tiger Lillies combină cabaretul, vodevilul, musicalul și teatrul de stradă, are reputația unei trupe cult și fani declarați ca Mel Brooks, Terry Gilliam sau Marylin Manson. Unul dintre cele peste 30 de albume ale trupei, <The Gorey End>, a fost nominalizat la Grammy în 2003", menţionează reprezentanţii TIFF, într-un comunicat de presă.

Programul zilei de luni include, între altele proiecţia documentarului "Patricia Kaas - Ma vie/ My Life" (r. Horst Mühlenbeck), de la 21.30, la Casa TIFF, respectiv "highlight-ul zilei în Competiție", filmul "Wadjda" (r. Haifaa Al-Mansour), care va rula de la 22.30 la Cinema Victoria. "Este primul lungmetraj de ficțiune realizat vreodată integral în Arabia Saudită și cel dintâi regizat de o femeie. Haifaa Al-Mansour a așteptat ani la rând și a fost supusă unor numeroase restricții pentru a turna această peliculă care i-a adus, în cele din urmă, trei premii la Veneția și trofeul Festivalului Internațional de Film de la Dubai", se mai arată în comunicat.

Vezi recomandările zilei de luni, în comunicatul ataşat.

Etichete
Comenteaza