Foto Concert de muzică clasică la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”. Artiste din Atena au fost în prim-plan la Cluj

Concert de muzică clasică la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”. Artiste din Atena au fost în prim-plan la Cluj
| Foto: Ziua de Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a organizat, duminică, 17 septembrie, un concert de muzică clasică în zona publică a Terminalului de Sosiri.

Duminică, 17 septembrie 2023 de la ora 20.00, la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, în zona publică a Terminalului de Sosiri a avut loc un concert de muzică clasică grecească.

Concertul („Seară Grecească”) a marcat deschiderea conferinței regionale de aviație, ,,2023 Regional Air Transport Conference - Boosting regional economy through sustainable development" care a avut loc în ziua următoare la Aeroportul Internațional Cluj. 

Recitalul de pian şi vioară a adus în prim-plan artistele elene Evgenia Votanopoulou (pian) şi Nina Patrikidou (vioară), sosite din Atena, special pentru acest eveniment. 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza