"Comedia anului", difuzată azi la Cluj în prezenţa regizorului, a producătorului şi a protagonistei

"Comedia anului" în România, pelicula "Ursul", poate fi urmărită în această seară în premieră în prezenţa regizorului şi a protagoniştilor, la cinematograful Odeon din Polus Center.

 

Filmul este lansat astăzi în toată ţara, de distribuitorul Transilvania Film. Pelicula "Ursul" este regizată de Dan Chişu şi va fi difuzată în această seară la ora 21.15 la multiplex în prezenţa lui Chişu, a producătorului Tudor Giurgiu şi a protagonistei Magda Catone. Biletele au fost puse în vânzare astăzi şi costă 16 lei. După proiecţie cei trei poartă un dialog cu spectatorii, spune managerul cinematografului, Claudia Mureşan. Filmul va fi proiectat la Odeon cel puţin o lună, "în funcţie de fluxul de spectatori", a adăugat aceasta.

Filmul este difuzat astăzi şi la cinematograful Victoria, de la ora 20, însă aici accesul se face doar pe bază de invitaţie.

Filmul va rula în prima săptămână în cinematografele Odeon Cineplex Cluj Napoca, Victoria Cluj Napoca, Cinema City din Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Cluj Napoca, Bacău şi Brăila, în Bucureşti la Movieplex Hollywood Multiplex, The Light şi Gloria, în Constanţa la Cityplex, în Craiova la Patria şi în Braşov la Cityplex. Ulterior, filmul va rula şi în cinematografele din Iaşi, Sibiu, Piatra Neamţ, Oradea, Slatina sau Timişoara.

"Ursul" a fost finanţat cu bani de la Centrul Naţional al Cinematografiei, unde a câştigat concursul de proiecte în acest sens în 2008, dar şi cu fonduri de la Uniunea Europeană, prin programul "Media".

 

Comenteaza