Coliziune mortală pe şosea: două persoane și-au pierdut viața

Coliziune mortală pe şosea: două persoane și-au pierdut viața
Două persoane și-au pierdut viața în această după-masă, în urma unui teribil accident de circulaţie ce a avut loc în jurul orei 16:40.

Din primele informaţii, două autoturisme au intrat în coliziune pe Centura Vâlcele Apahida, iar în urma impactului, o persoană rămăsese încarcerată, iar o alta era grav rănită. 

UPDATE: Potrivit polițiștilor, niciuna dintre persoanele rănite nu a putut fi salvată. Accidentul a fost cauzat de o şoferiţă care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat cu maşina pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism. 

"Din cercetări a reieşit că o femeie, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autovehicul pe DN Varianta Ocolitoare Cluj-Est, dinspre Gherla înspre Cluj-Napoca, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depăşire, fără a se asigura corespunzător. În acest context, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus, de către un tânăr, de 22 de ani, din Botoşani", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

La locul accidentului s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, care a intervinenit cu autospeciale de descarcerare şi prim ajutor şi cu o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

 

Comenteaza