Cofetăria Carpaţi s-a redeschis azi după investiţii de 150.000 euro FOTO / VIDEO

Cofetăria Carpaţi s-a redeschis azi după investiţii de 150.000 euro FOTO / VIDEO
Cunoscuta cofetărie Carpaţi din centrul Clujului a fost redeschisă în această după-masă, după investiţii de aproximativ 150.000 de euro.

Cofetăria dispune şi de un laborator propriu de preparare a prăjiturilor, construit special o dată cu intrarea în reamenajare a spaţiului. Totodată, sala rezervată clienţilor a fost mărită şi are acum o capacitate de aproximativ 85 de locuri. Spaţiul are o sală destinată nefumătorilor şi o alta care a fost amenajată ca o cafenea, pentru fumători.

Produsele sunt împărţite în trei game principale - îngheţată, la 2,5 lei pentru un glob, patiserie şi sandvişuri, şi respectiv prăjituri, cu preţuri cuprinse între 3 şi 6 lei.
"Am dorit să am un loc unde prăjiturile să poată fi servite imediat după preparare. Anumite prăjituri necesită o distanţă de maxim 20-30 de metri până la locul de desfacere, pentru a putea fi servite în condiţii optime", a precizat Flavia Hosu, administratorul cofetăriei. Ea a specificat că provine dintr-o familie cu tradiţie în comercializarea dulciurilor şi că, din 1995, s-a specializat într-un cunoscut laborator de prăjituri din Cipru, după care a înfiinţat alături de soţul său, Călin Hosu, lanţul de cofetării Pralina.

Cei doi au subliniat că au ţinut să păstreze vechea denumire a localului, Cofetăria Carpaţi, întrucât foarte multe persoane, inclusiv din străinătate, cunosc acest brand. "Din respect pentru clujeni, dar şi datorită acestui fapt, am ţinut la marcă", a spus Flavia Hossu.

Comenteaza