Codin Maticiuc, la un pas să fie bătut la UNTOLD: "Noroc că mă aflam chiar la ieșirea din festival și era poliție și jandarmeria"

Codin Maticiuc, la un pas să fie bătut la UNTOLD: "Noroc că mă aflam chiar la ieșirea din festival și era poliție și jandarmeria"
| Foto: Facebook/Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a povestit incidentul prin care a trecut, vineri seara, la UNTOLD

"Vreau să mă duc la pușcărie", spune Codin Maticiuc la începutul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în care povestește prin ce a trecut vineri seara la UNTOLD, când un individ i-a jignit o prietenă și "un bombardier" a vrut să-l lovească. 

„Aseară când plecam de la Untold împreună cu doua fete cineva a jignit-o pe una dintre ele. Rău. M-am întors și l-am văzut pe jegos. Un grăsuț penibil și frustrat pe care (recunosc) l-am jignit și eu înapoi. I-am spus ceva de genul că îl bat ca la concurs. Vocifera și el ceva, nu foarte convins iar fetele mele ma trăgeau înapoi. Deodată, total din neant, un bombardier în hanorac Palm Angels (se putea altfel?!?) a încercat sa ma lovească printre ele. Cumva m-am ferit și mâinile fetelor care ma împingeau pe strada l-au mai blocat și ele și n-a reușit sa ma atingă. Am avut noroc ca ma aflam chiar la ieșirea din festival și era poliție și jandarmeria care au intervenit imediat. Zic ca am avut noroc căci bombardierul și grăsuțul probabil mă dovedeau. Din păcate l-au legitimat doar pe bombardier, nu și pe grăsuț. Ce credeți? Era din Cluj? Arș! Era din București de la mine, bineînțeles! Dristor mai exact”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Maticiuc l-a dat în căutare pe Facebook pe cel care a jignit-o pe fată, afirmând că nu vrea să facă plângere la poliție, ci să rezolve problema singur, chiar dacă va merge la închisoare.

„Ei și aici vine treaba. Va rog frumos, va las aici poze cu smardoiul, dacă îl recunoașteti va rog să-mi lăsați în privat, ce știți de el. Îl bate fratele vostru așa mic cum e. În general, sa știți, H&M și Zara dau de pământ cu Palm Angels (mai ales cu ăla de Dragonul Roșu).

Știu, e ilegal să-ți faci dreptate singur și poliția din Cluj ma așteaptă sa fac plângere. N-o sa fac. De ce? Am mai făcut la circa 2, la mine la București și au lucrat cu infractorii. Încredere zero. Plus ca nici nu prea exista lege ca până la urmă doar a încercat sa ma lovească. Cred ca nici amenda nu-și ia. Mai bine-l amendez eu.

Revin, dați-mi un semn de bombardierul cu fakeul Palm Angels. Îl urechez singur la el în cartier. Chiar la el la bloc. E normal și legal? Nu e. Gigi Becali s-a dus la închisoare fix pentru că și-a făcut dreptate singur. Nu va încurajez și nici nu va recomand sa faceți asta dacă vă aflați în locul meu. Fac eu și sunt gata sa plătesc pentru asta dar o tragere de urechi și un șut în cur merită să îi trag cocalarului”, a scris Maticiuc pe Facebook.

UPDATE - "Later edit la situația de ieri. M-au sunat băieții, ne și știam, prieteni mulți comuni, asta a fost. Mergem înainte. Întâmplări de la beție", a postat ulterior Maticiuc.

Comenteaza