Update Video Cod portocaliu de vânt la Cluj. La munte ninge

Cod portocaliu de vânt la Cluj. La munte ninge

Este cod portocaliu de vânt în judeţul Cluj. Conform meteorologilor, la altitudini de peste 1.700 m, vântul va prezenta intensificări care la rafală vor depăși 100 km/h.

Ninsoare şi la muntele Băişorii

 

Salvamomnt Vlădeasa anunța ninsoare : "Ninge viscolit, rafale de vânt de 40 km/h, dinspre sud vest, temperatura nu depaseste 3 grade C, resimţită la 0 din cauza vântului".

Vremea în ţară 

Cod galben: până în 24 octombrie, ora 22.00

La munte, îndeosebi la peste 1.500 m altitudine, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 70 – 80 km/h, viscolind temporar zăpada și reducând vizibilitatea. La peste 1800 m vor fi rafale de peste 90 km/h, iar ninsoarea va fi puternic viscolită. Astfel de fenomene se vor semnala în noaptea de marți spre miercuri (23/24 octombrie) mai ales în Carpații Orientali, apoi cu precădere în zona Carpaților Meridionali și a Carpaților de Curbură.

Cod portocaliu: până în 24 octombrie, orea 19.00

În intervalul menționat, în județele Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman și Giurgiu vântul va avea intensificări susținute, cu rafale în general de 80 – 90 km/h.

Comenteaza