Coadă cu distanţare pentru plata impozitelor în Mănăştur la -5 grade Celsius

Coadă cu distanţare pentru plata impozitelor în Mănăştur la -5 grade Celsius
Coadă la plata impozitelor în Mănăştur la -5 grade Celsius
Coadă la plata impozitelor în Mănăştur la -5 grade Celsius

Luni, 17 ianuarie, dis de dimineaţă, mănăşturenii au luat din nou drumul Primăriei de cartier pentru a scăpa de dările la stat. Afară erau -5 grade Celsius.

A fost coadă frumuşică la Primăria de cartier din Mănăştur pentru plata impozitelor şi a locurilor de parcare şi în dimineaţa de luni, 17 ianuarie. Grade în termomentru doar 5, cu minus. 

Deşi Primăria Cluj-Napoca a pus la dispoziția clujenilor modalități online pentru plata taxelor și impozitelor, se pare că aceştia se sperie mai tare de internet decât de statul la coadă pe timp de ger.

Pe considerentul că "ce-i în mână, nu-i minciună", oemenii vor să aibă chitanţa în format fizic şi nici în ruptul capului nu renunţă la plata impozitelor faţă în faţă, cu banii jos. 

Primăria Cluj-Napoca îi îndeamnă pe clujeni să îşi plătească online taxele și impozitele:
• online, cu autentificare, pe site-ul www.e-primariaclujnapoca.ro (prin e-cont)
• online, fără autentificare, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care clujenii o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale sau online)
• online, pe site-ul www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. Spre deosebire de persoanele fizice, reprezentanții persoanelor juridice pot achita taxele și impozitele locale doar după autentificarea în contul de utilizator, atât pe ghiseul.ro, cât și pe www.primariaclujnapoca.ro.

Între timp, în Cluj-Napoca rata de infectare COVID a ajus la 10,67 la mia de locuitori, însă din fotografii se observă că mănăşturenii au fost atenţi la distanţare în timp ce îşi aşteptau rândul. 

Comenteaza