Update Foto Coadă la caravana Untold, pentru donare de sânge. Tinerii au primit bilete gratuite

Peste 150 de persoane au donat sânge, la final de săptămână, la Caravana Blood Network de pe Bulevardul Eroilor. Clujenii au primit bilete gratuite și reduceri la abonamentele Untold și Neversea.

Ca și în anii precedenți, cei ce vor să ajungă la festivalurile Untold și Neversea vor putea dona sânge atât la centrele fixe, cât și la caravanele mobile. Anul acesta, caravana poate fi găsită în nouă orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov și Constanța. 

  • TÂRGU MUREȘ: 18,19 MAI, PIAȚA TEATRULUI
  • IAȘI: 18,19 MAI, IULIUS MALL
  • TIMIȘOARA: 25,26 MAI, PARCAREA FACULTĂȚII DE POLITEHNICĂ
  • ORADEA: 1,2 IUNIE, PIAȚA UNIRII
  • SIBIU: 8,9 IUNIE, PIAȚA UNIRII
  • BUCUREȘTI: 14,16 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA PIAȚA CHARLES DE GAULLE
  • BRAȘOV: 22, 23 IUNIE, BULEVARDUL REPUBLICII, ZONA MODAROM
  • CONSTANȚA: 29, 30 IUNIE, PIAȚA OVIDIU

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit de o zi la Untold sau la Neversea. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivaluri (la Untold la prețul special de 513,94 de ron plus taxe din prețul final de 811,20 ron + taxe al abonamentului şi la Neversea la prețul special de 399 de ron plus taxe din prețul final de 599 ron + taxe al abonamentului).

"Campania Blood Network se dezvoltă de la an la an. În 2019, am adăugat încă trei orașe în care va ajunge caravana de donare de sânge, Târgu Mureș, Sibiu și Oradea. În acest fel, pe lângă centrele de transfuzii din toată țara, tinerii pot dona la caravana mobilă care, în acest an, poate fi găsită în 9 orașe din România. Ne dorim să creștem numărul de donatori de sânge, mai ales că spitalele din România au o nevoie constantă de sânge", a declarat Edy Chereji, director de comunicare. În acest moment, peste 6.000 de membri s-au înscris în rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și eu Donez.

Primii artiști anunțați la Untold 2019 

Peste 200 de artişti internaţionali vor urca pe cele 9 scene Untold în 2019, festival ce va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. Primii artiști anuntați în line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. Prețul final al abonamentelor va fi de 169 de euro, plus taxe, iar cele VIP vor costa 339 de euro, plus taxe.

Artiștii confirmați la Neversea 2019 

Cea de-a treia ediție Neversea va avea loc, în perioada 4-7 iulie 2019, la Constanța. Pe cele 7 scene ale festivalului vor urca DJ Snake, Alesso, Kshmr, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vicii, Basjackers, Dubfire, Dub FX, G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man sau Subfocus DJ.  

 

Comenteaza