Clujul lucrului prost făcut. Trotuarul, invadat de stâlpi. Oare pietonii pe unde mai trec?

Clujul lucrului prost făcut. Trotuarul, invadat de stâlpi. Oare pietonii pe unde mai trec?
Străzile Clujului sunt pline de nenumărate minuni, comparabile cu cele din Caracal. De la trotuarele cât o palmă de late la cele invadate de stâlpi de electricitate, capace de canal sau stâlpi împotriva parcărilor ilegale, le găseşti pe toate.

Pe strada Piteşti, la numărul 14, se bifează două dintre elementele enumerate mai sus. Deşi este una dintre străzile aglomerate din oraş, pe care maşinile circulă zi şi noapte, trotuarul care oricum are abia vreo 20-30 de centimetri lăţime este blocat în totalitate de stâlpi. Puşi acolo probabil în încercarea de a împiedica şoferii nesimţiţi să-şi lase maşinile pe spaţiul destinat pietonilor.

Problema este că din cauza lor nici aceştia nu au pe unde trece, fiind nevoiţi să se deplaseze pe carosabil, la fel cum făceau şi înainte de amplasarea stâlpilor.

Imaginea care surprinde nefericita situaţie cu care se confruntă zilnic cei ce au drum prin zonă a fost postată pe reţeaua de socializare Facebook de consilierul local PNL Ioan Bîldea. "Poate sunt de design, că altfel e prostie curată", a comentat el.

Comenteaza