Clujul, exemplu pentru Constanța. Primar: „Ne uităm cu invidie, apoi venim să ne plângem pe Facebook”

Clujul, exemplu pentru Constanța. Primar: „Ne uităm cu invidie, apoi venim să ne plângem pe Facebook”

Primarul Vergil Chițac a dat Clujul ca exemplu într-o problemă ce privește parcările din Constanța. 

Reacția vine după ce președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Septimiu Bourceanu, a spus că a discutat cu primarul și că se ia în calcul modificarea regulamentului, scrie ct100.ro

„Constanța e un oraș fără o zonă pietonală decentă, iar unii vor să rămână așa. După ce Consiliul Local a aprobat regulamentul de acces auto în zona peninsulară, un grup de vreo 20 de persoane s-a apucat să tragă sforile pentru a împiedica punerea acestuia în aplicare. Este vorba de familiile care au câte 2,3 mașini și care vor să și le parcheze pe toate sub nas, și de proprietarii de restaurante care vor să li se permită clienților accesul cu autoturismul până pe terasă, dacă se poate.

Hai să privim realitatea în ochi. Ne uităm cu invidie la Cluj, la Oradea ori la Timișoara, apoi venim să ne plângem pe Facebook de cât de rău e la Constanța. Iar când vine vorba să schimbăm ceva concret în acest oraș, de pildă să îi punem în valoare centrul precum în orice alt loc civilizat din lumea asta, găsim fel de fel de tertipuri pentru a rămâne agățați de vechile metehne. Ba că lucrările fac zgomot, ba că săpăturile fac praf, ba că nu ne mai putem parca toate cele 3 mașini în zona pietonală din centru.”, a spus primarul Constanței.

Comenteaza