Clujul, cel mai tare din provincie în blogosferă; Adi Hădean, cel mai cunoscut blogger clujean

Clujul, cel mai tare din provincie în blogosferă; Adi Hădean, cel mai cunoscut blogger clujean
Clujul este cel mai activ judeţ în topul blogurilor după Capitală, relevă o analiză a revistei Biz. Cel mai influent clujean în blogosferă este Adi Hădean, care deţine blogul culinar care-i poartă numele. Totuşi, de menţionat, în topul bloggerilor din Transilvania este cunoscutul Vali Petcu, ce locuieşte în Braşov.

Conform analizei, Cluj este al doilea judeţ din ţară în blogosferă, după Bucureşti, cu 268 de bloguri faţă de peste 1.900 în Bucureşti şi faţă de 237 bloguri în Iaşi - locul III - şi 206 bloguri în Timiş - locul IV. "În cazul în care s-ar face o ordonare a listei judeţelor în funcţie de cantitatea de informaţie generată de bloguri s-ar putea observa câteva mişcări surprinzătoare. Deşi în Cluj se găsesc mai mulţi bloggeri decât în Iaşi, cantitatea de informaţie creată de clujeni este mai redusă decât a celor din Iaşi", se arată în analiza citată.

În ce priveşte topul ardelenilor pe reţeaua de socializare Twitter, acestea este condus tot de Vali Petcu, cu aproape 6.000 de urmăritori, secondat de fondatorul Trilulilu.ro, clujeanul Sergiu Biriş, cu 3.600 urmăritori. Adi Hădean pe locul 3, Paul Tiţa pe locul 6 şi Radu Ceuca pe 8 sunt alţi clujeni în topul celor mai urmăriţi ardeleni pe Twitter.

Comenteaza