Clujul bară la bară pe Corneliu Coposu: Şoferi şi călători CTP, în pragul disperării, captivi în traficul oraşului

Clujul bară la bară pe Corneliu Coposu: Şoferi şi călători CTP, în pragul disperării, captivi în traficul oraşului

Traficul în ritm de melc de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca i-a dus la disperare atât pe şoferi, cât şi pe călătorii din mijloacele de transport în comun CTP. 

Oamenii au stat cu orele în trafic ieri la Cluj-Napoca. "Corneliu Coposu blocată toată strada, sens spre Zalău (nu știu motivul), coada e până la Rompetrol dinspre gară", a postat un şofer pe Info Trafic Cluj-Napoca. 

Se pare că aşa a fost traficul toată ziua de ieri, la 19 seara oamenii stăteau încă în trafic. "Oare Tovarășul Boc nu sughite, doarme bine???", a întrebat cineva ironic la adresa autorităţilor oraşului, care îi îndeamnă pe cetăţeni mereu să circule cu mijloacele de transport în comun.

Totuşi, şi alţi clujeni, care nu circulă cu maşinile personale, ci cu mijloacele de transport în comun au avut de suferit în trafic, şi nu la orele serii, ci dimineaţa la 11. "Azi la ora 11, am făcut 45 minute cu maşina 31, de la intrare pe str. Coposu până la sensul giratoriu!", a scris un alt clujean pe portalul InfoTrafic. 

Au fost şi comentarii mai ironice la postarea cu traficul blocat de pe Coposu: "Luați metroul, sau mergeți pe centură...:)))". "Unde-i Poliția?? cred că au mers la o cafea!!!"

Cineva le-a transmis şoferilor că motivul blocajului de pe strada Coposu ar fi fost o lucrare la drum. "Au ras asfaltul pe o porţiune foarte mică înainte de semafor, iar maşinile merg foarte încet acolo. Asta pe lângă numărul mare de maşini, îngustare de la 2 benzi la 1 şi semafor. Am făcut 45 min de pe Giordano Bruno până în vârf la Corneliu Coposu", a scris un alt şofer din Cluj-Napoca.

Pe de altă parte oamenii spun că nu numai pe strada Corneliu Coposu a fost trafic infernal joi, 18 noiembrie. "Așa a fost azi traficul în tot Clujul", a scris un alt clujean dezamăgit de traficul tot mai aglomerat din oraş. 

Comenteaza