Foto Clujenii, solidari la strâns gunoaie. Peste 200 de saci în patru ore

Clujenii, solidari la strâns gunoaie. Peste 200 de saci în patru ore
Clujenii, solidari la strâns gunoaie. Peste 200 de saci în 4 ore
Clujenii, solidari la strâns gunoaie. Peste 200 de saci în 4 ore
Clujenii, solidari la strâns gunoaie. Peste 200 de saci în 4 ore

O clujeancă iubitoare de natură a făcut un apel pentru 10 voluntari care să poată participa la o miniacțiune de ecologizare duminică, într-un sat din "metropola de cinci stele".

Gunoiul e o problemă mare şi în Cluj, dar şi pe lângă oraș. La 20 km de centrul Clujului, cu respectarea măsurilor de protecție (măști, mănuși, distanțare fizică), o clujeancă a chemat, pe portalul Clujul Civic, în jur de 10 voluntari la adunat gunoaie de pe valea unui pârâu.

"Ştiu că e problemă mare gunoiul, am citit tot de aici, știu că nu rezolv nimic din problema mare acum, cu o astfel de inițiativă, dar ceea ce vreau să fac este un pas mic și naiv; mi-l asum ca atare. Sunt sigură că sunteți câțiva care veți rezona cu rugămintea mea", a scris aceasta. 

Zis şi făcut. S-a ales nu cu 10, ci cu 25 de oameni care au adunat duminică peste 200 de saci de gunoaie. "O mașină de gunoi, de pe o vale de pârâu de 300-400 m, maxim. Grea, cu apă, bolovăniș.

200 de saci strânși în patru ore de cam 25 de oameni. Harnici. Faini. Ecoplanetari. Voluntari. Motivați de respectul pentru natură. Când se poate. Pas mic, naiv, dar ce fain se simteeee. Mulțumesc!", a postat aceasta despre rezultatul reuşitei acţiuni de ecologizare.

Comenteaza