Clujenii se plâng în continuare de comportamentul taximetriștilor de la aeroport: "A refuzat clienți și indicațiile polițiștilor"

Clujenii se plâng  în continuare de comportamentul taximetriștilor de la aeroport: "A refuzat clienți și indicațiile polițiștilor"

Clujenii se plâng în continuare de comportamentul taximetriștilor de la aeroport.

"În continuare, la aeroport, se abuzează de către taximetriști. Dl de față a refuzat clienți, a blocat banda refuzând și indicațiile polițiștilor. Chiar nu se poate termina această situație de toată jena?", semnalează un clujean. 

Și alți clujeni au pățit la fel.

"Chiar am observat și noi sapt. aceasta. Nu înțelegem cum zeci de taximetriști cu tarife normale accepta această situație si cum la fel si noi acceptam hoția lor. Noi am fost nevoiți sa ieșim in fata aeroportului, sa prindem un taxi că altfel așteptam vreo 2 ore, erau 4 din aceștia aliniati pe primele poziții''. 

''Si eu am pățit! Și nu o singură dată! E revoltător ce se întâmplă! Refuză potențialii clienți, blochează tot traficul și sunt obraznici! Nu înțeleg de ce nimeni nu stopează aceste abuzuri!"

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza